Annelieke coacht

Annelieke is Vocal Coach!

Annelieke is bezig zich te laten omscholen tot Universal Voice Teacher! In juni 2018 zal ze officieel haar certificaat halen.

Ik kan werken vanuit elke stijl: klassiek, musical en pop!

Wil jij graag privé les in Amstelveen? Je stemgebruik naar een hoger niveau tillen? Het maakt niet uit welk niveau je bent, zangles vanuit het Universal Voice System is een aanrader!

Het Universal Voice Systeem is een methode waarin de beste elementen uit populaire methodieken als EVT, CVT, Speech Level Singing, de Lichtenberg methode maar ook nieuwe inzichten uit wetenschappelijk onderzoek bij elkaar zijn gebracht in een uniek, helder, begrijpelijk en universeel bruikbaar systeem.
Jouw doelen om beter te leren zingen zijn nu echt bereikbaar! Simpeler dan dit kan niet, en leuker is het gegarandeerd!

Tijdens de zangles gaan we samen jouw vooruitgang monitoren en optimaliseren. Samen met jou stellen we een ‘Personal Voice Plan’ op. Zo krijg je heel helder in beeld wat je wilt bereiken en met welke oefeningen je dit ook zal lukken.

Met de methode van Universal Voice gaan we snel en effectief jouw talent laten groeien en verder ontwikkelen.

Het is ook mogelijk om een sessie online te doen via Skype. Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een computer met een interne of externe microfoon en een solide internetverbinding.

1 uur € 45,–-
5 lessen voor € 215,–-
10 lessen voor € 420,–-
half uur ook mogelijk

Vul hieronder het formulier in, om je aan te melden!:

Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Uw bericht

Alle velden zijn verplicht.